Snygga sidor

En bra design på hemsidan är viktig eftersom det ofta kan vara avgörande för om användarna stannar kvar på sajten. Konkurrensen har blivit mycket hårdare och hemsidor som ser ut att ha fått sin design för 15 år sedan får det svårt. En hemsida bör inte bara vara snygg utan också lättnavigerad. Oavsett om det är en webbshop eller en annan sajt går besökarna snart över till en annan sida om de inte hittar det de söker efter på en gång. Därför kan en god idé vara att ha en bra sökmotor på sajten. Här kommer du få tre exempel på snygga hemsidor.

tumme upp och tumme ner

Cino

I synnerhet deras sektion om spel är ett bra exempel på hur en sida inte behöver vara avancerad för att fylla sin funktion. Designen är stilren med lättläst text. Det är heller inga problem att hitta den typ av casinospel du är intresserad av eftersom de är sorterade i underkategorier. Om det skulle vara bonusar som lockar dig mest får du även en smidig överblick över dem.

IKEA

IKEAs hemsida hör till de mest lättnavigerade. Bland annat har de hoppat över att ha Produkter som menyval. Istället kan kunderna klicka direkt på de olika kategorierna och därefter se de olika undergrupperna. De har dessutom en bra sökmotor samt möjligheten att se om en vara finns i lager.

DN.se

DN:s sportsidor hör definitivt till Sveriges allra bästa. På hemsidan ser du först de kategorier som intresserar flest. Det är exempelvis ishockey samt tabeller och statistik. Statistiken innehåller det mesta och det är även lätt att hitta det du söker. Förstasidan innehåller också sammanfattningar av de viktigaste nyheterna, vilket är det många letar efter först.

Comments are closed.