Använda WordPress

WordPress är ett publiceringsverktyg man kan använda sig av för att skapa och uppdatera hemsidor utan att behöva kunna något som HTML, Java, programmering eller webbdesign. 

2008679-wordpress

Detta är det helt klart mest använda publiceringsverktyget i världen, och det är dessutom helt gratis att använda. Eftersom det finns så många som använder det kan man enkelt på tag på så kallade plugins som är kodade av privatpersoner och som sedan helt enkelt delar med sig av detta till andra för att de också ska kunna använda det. Dessa plugins kan vara allt från att skapa en flerspråkig hemsida på ett enkelt sätt till att skydda sina kommenterings områden från att bli fylld av annonser från spammare eller bots.

I WordPress kan man välja mellan hundratals olika teman, också helt gratis, som varierar från väldigt enkla och stilrena designer till mycket mer komplexa och anpassningsbara. Med ett sådant stort urval kan man alltid hitta något som passar ens sajt.

Medan man som sagt inte behöver kunna något om webbdesign skadar det ju knappast att veta ett och annat som kan hjälpa att göra ens sajt bättre utan att behöva spendera timtals på detta.

Det finns en hel del tips man kan använda sig av både på denna och andra sajter runtomkring nätet. Är man intresserad av att lära sig mer är det bara att ge sig ut på lite informationssamling.